ČOKOLINO X SLAVSOCKS

Posted by TINA MENTOL on

 

Ko si pripravimo skledico popolnega Čokolina, nas vsaka žlica ponese v čarobnost otroštva, ko smo se zbudili in komaj čakali, da okusimo to popolno mešanico, začinjeno s slastno čokolado. Občutek nostalgije in domačnosti danes v garderobe slovenske mladine prinašajo nogavice Slavsocks, ki v navidezno preprost modni dodatek, tkejo bogato edinstvenost naše zgodovinske identitete. Bele ́čarape ́ so zdaj bogatejše še za eno kultnorazličico, katero smo s ponosom ustvarili za vse, ki jih tudi danes navdušuje mešanica že dolgo znanih in sodobnih okusov, ene najbolj legendarnih blagovnih znamk na našem področju. Ko obujete Čokolino nogavice, ne nosite le urbanega, trendovskega modnega dodatka, ampak tudi s simboliko, srčnostjo in spoštovanjem prežet simbolni košček nesmrtne znamke. Ob lansiranju ČOKOLINO DARK - je Čokolino prišel na idejo in promocijo s pomočjo športnih nogavičk Slavsocks.

Tako smo dobili ČOKOLINO nogavičke in kampanjo NOSTALGIJA ZA VSAK OKUS v kateri nastopa Ula Furlan. Nogavičke boste lahko osvojili v nagradni igri... spremljajte profil @slavsockslife in @podravkaslovenija.


Fotografije Robert Ribič
Asistentka fotografije: Urška Miklič
Makeup artist: Pia Kastelic
Hair stylist: Monika Mernik
Koncept: Tina Mentol
AGENCIJA 101


Čokolino Dark je Čokolino za nostalgike, ki so že odrasli.Na osnovi 100% polnozrnatega ovsa s temno čokolado, bogat z vlakninami kot sladilo pa so uporabljeni datlji. Nudi daljši občutek sitosti - počasno sproščanje energije.<3