SLAVSOCKS X BIJELO DUGME

Posted by TINA MENTOL on


Slavsocks
zaključujemo leto s sodelovanjem z legendami yugoslovanskega rocka - Bijelo Dugme! Vizija, moda in poklon 80im Slavsocks je bila blizu tudi ikonam zlate dobe rock’n’rolla in pionirjem mode za časa Jugoslavije! Dugmemanija ni nikoli izgubila svojega čara, prenašala se je iz generacije v generacijo, glasba vaše in naše mladosti ter prihodnosti! Bližje prihodnosti, saj Bijelo Dugme prihajajo 28.12.2022 v Ljubljano - natančneje v Stožice!


Ob tej priložnosti smo združili moči Slavsocks in Bijelo Dugme ter naredili - najboljša “božična” darila in t.i. merch - nogavice Slavsocks x Bijelo Dugme! Na voljo sta 2 motiva, Bijelo Dugme in HITOVI, na hitovih so napisani verzi iz pesmi, ki jih poznamo vsi oboževalci Bijelo Dugme! Hajmo curice, hajmo dječaci… hop cup, evo zore - evo zore. Da ne bodo spomini ujeti le na majicah in kartah, da se lahko sprehajamo z njimi vsak dan ter nam olajšajo vsak korak.

 


 

Promocijsko kampanjo smo zavili in načrtovali nekako drugače - poustvarili smo naslovnice albumov, singlov in fotografij Bijelo Dugme. Razširili obzorje in pokazali, kaj se je skrivalo za sliko, vdahnili pridih modernega s poklonom poznim 70im in 80im letom. Zaobjeli smo ustvarjanje Bijelo Dugme, člane zasedbe so zamenjale ženske in se vživele v duh tedanjega časa. Oblačila so bila istovetna in smo jih poiskali v vintage trgovinah Humana - Stritarjeva in Pulz Second hand. Bijelo Dugme so pisali pesmi za ženske in osvajali srca deklet, žena ter jih s svojo karizmo obnorijo še danes! Naj živi dugmemanija!

Nogavice Bijelo Dugme so bile na voljo na koncertu 28.12.2022! 

 

Za projektom stoji ekipa:

Kreativa: Tina Mentol / Slavsocks
Direktor fotografije: Marko Ocepek
Asistent direktorja fotografije: Robert Ribič
Video: Nace Boskovic
Modeli:
Klara V. (ZT MODELS)
MIA (ZT MODELS)
Tina M. (ZT MODELS)
Helena Per
Zala Neža (IM STUDIO MODELS)
Umetnica ličenja: Nina Burazor
Oblikovalka pričesk: Tjaša Pugelj
Oblačila&dodatki: HUMANA, PULZ SECOND HAND
Support: Reflektor Music & ThreeDigitalMedia